Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Toshiba specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Toshiba Portege R500-10u Accu

10,8 - 11,1v | 4400 mAh

Op voorraad

€ 42,96
Blaas uw Toshiba Portege R500-10u laptop nieuw leven in met deze Toshiba Portege R500-10u Accu. Goedkoop snel en betrouwbaar.

Vandaag besteld
morgen al bezorgd!

Alleen de allerbeste kwaliteit
voor de laagste prijs!

Verkeerde levering of defect?
Wij ruilen het dezelfde dag nog om

Veilig en vertrouwd
1 jaar volledige product garantie

Omschrijving

Extra informatie

Voltage Accu (V) 10,8 - 11,1v
Ampere Accu (mAh) 4400 mAh
Specificaties 10,8 - 11,1v | 4400 mAh
Partnummers PA3612U-1BAS
PA3612U-1BRS
PA3614U-1BRP
PABAS103

Bekijk alle specifcaties

Deze Toshiba Portege R500-10u Accu blaast uw Toshiba laptop weer nieuw leven in. Zodoende bent u met deze Toshiba Portege R500-10u Accu verzekerd van urenlang zorgeloos werkplezier. Wordt binnen 1 dag geleverd en inclusief 1 jaar garantie.

De voordelen van Toshiba-Accu-Adapter.nl

 • Niet goed is geld terug
 • 1 jaar garantie
 • Vandaag besteld is morgen in huis
 • Veilig en hoge capaciteit voor een lange gebruiksduur

 • Belangrijke informatie over deze Toshiba Portege R500-10u Accu

  1. Wat is belangrijk om te weten als ik mijn Toshiba accu-batterij wil vervangen?

  Als geen ander weten wij hoe belangrijk uw Toshiba laptop voor u is. Een Toshiba laptop is een duur apparaat en verdient alleen producten die aan de hoogtse kwaliteitsnormen voldoen. Let op: goedkoop is dan ook vaak duurkoop. Laat u niet verleiden door extreem lage prijzen van aftermarket replacement accu-batterijen. Deze kunnen permanente schade aan uw Toshiba laptop toebrengen en leiden tot onveilige situaties. Toshiba-Accu-Adapter.nl levert uw Toshiba Portege R500-10u Accu die aan de strengste kwaliteitsnormen voldoet. Zo bent u zeker van een veilige Toshiba accu-batterij.

  2. Hoe kom ik erachter welke Toshiba accu-batterij ik moet bestellen?

  U kunt allereerst even op uw oude Toshiba Portege R500-10u Accu kijken. Vaak staat hier het voltage op. Komt dit overeen met de voltage van dezeToshiba Portege R500-10u Accu? Dan zit u goed. Voltage (V) dient overeen te komen, amperage (mAh) mag daarentegen afwijken en zegt niets over de pasvorm. mAh staat voor de capaciteit van de accu, hoe hoger deze capaciteit (mAh waarde) hoe langer u op een volgeladen accu kunt werken.

  3. Kan ik op basis van het typenummer de Toshiba accu-batterij vinden die ik moet bestellen?


  Zoals hierboven uitgelegd onder punt 2 vindt u de voltage en amperage van uw Toshiba accu-batterij op uw oude accu-batterij. Maar u kunt ook op het typenummer van uw Toshiba laptop zoeken. Kijk hiervoor op de onderzijde van uw Toshiba laptop. Hier vindt u een sticker met een typenummer of modelnummer erop vermeld. Gebruik dit typenummer in onze zoekbalk en u vindt uw Toshiba accu-batterij op een snelle manier.

  4. Hoe werkt de Toshiba Lithium-ion accu-batterij?


  Toshiba-Accu-Adapter.nl levert uitsluitend Lithium-ion accu-batterijen. Het voordeel van een Toshiba Lithium-ion accu-batterij is dat deze op elk moment opgeladen kan worden. Dit is met de Ni-cad accu-batterijen niet het geval. De Toshiba laptop kan er plotseling door uitvallen als de Toshiba Ni-cad accu-batterij plotseling leeg is.

  Hoe werkt dan de Lithium-ion accu?
  In deze Toshiba Portege R500-10u Accu zitten geavanceerde chips die communiceren met uw Toshiba laptop over hoe vol deze nog is. Om deze reden zal uw Toshiba nooit plotseling kunnen uitvallen als gevolg van een lege accu-batterij. De Toshiba geeft u dan tijdig een seintje wanneer u de Toshiba Portege R500-10u Accu aan het netstroom moet leggen. Niet opgeslagen werk verliezen behoort hierdoor tot de verleden tijd.

  5. Wat is de levensduur van deze Toshiba Portege R500-10u Accu? Hoe lang gaat deze accu-batterij mee?


  Gemiddeld gaat deze Toshiba Portege R500-10u Accu 21 tot 3 jaar mee. Het is lastig een gemiddelde levensduur af te geven omdat dit afhangt van verschillende factoren. Zo kan het per typenummer of modelnummer verschillen en bovendien heeft het gebruik van de accu-batterij een grote invloed op de levensdur. Lees hieronder hoe u deze Toshiba Portege R500-10u Accu het beste kunt gebruiken en onderhouden. Neem deze adviezen ter harte en u kunt langer genieten van uw Toshiba Portege R500-10u Accu.

  6. Ik wil graag de levensduur van mijn Toshiba Portege R500-10u Accu vergroten, hoe doe ik dat?


  Gebruik de juiste adapter oplader voor uw Toshiba Portege R500-10u Accu
  Allereerst is het van levensbelang dat u een oplader-adapter gebruikt van hoge kwaliteit. Aftermarket adapter-opladers kunnen de prestaties van uw Toshiba Portege R500-10u Accu belemmeren en sterker nog: schade toebrengen aan uw Toshiba accu-batterij. Op Toshiba-Accu-Adapter.nl kunt u eenvoudig de bijbehorende Toshiba adapter-oplader voor uw Toshiba Portege R500-10u Accu meebestellen. Geef bovenaan bij opties aan dat u deze wilt meebestellen.

  Energiestand van de Toshiba accu-batterij
  U doet er daarnaast verstandig aan de Toshiba accu-batterij niet voor langere tijd aaneengesloten leeg te laten (onder 20%). Uw Toshiba Portege R500-10u Accu is het meeste gebaat bij het opladen op regelmatig basis. Leegladen en regelmatig opladen komt de levensduur van uw Toshiba accu-batterij zeer ten goede.

  7. Het komt vaak voor dat ik mijn Toshiba een lange tijd niet gebruik, hoe vol moet ik de accu-batterij dan laten?


  Voor een langere periode van inactief gebruik adviseert Toshiba-Accu-Adapter.nl u om de Toshiba accu-batterij niet vol op te bergen (100%). Het is beter om deze voor 50% vol te laten.

  8. Zijn er nog andere onderhoudsfactoren voor deze Toshiba Portege R500-10u Accu van belang?


  Alle Toshiba accu-batterijen zijn slijtage producten. Het is van het gebruik afhankelijk om te zeggen hoe lang deze meegaat. Er is een aantal punten waar u op kunt letten om dit slijtageproces te vertragen. Zo doet u er onder andere verstandig aan om de temperatuur niet te hoog op te laten lopen. Een hoge bedrijfstemperatuur kan namelijk schadelijk zijn voor uw Toshiba Portege R500-10u Accu en Toshiba zelf. Een stofvrije omgeving voorkomt een te hoge temperatuur. Zorg er dus voor dat u uw Toshiba ook stofvrij houdt. De koeling hoeft zodoende minder hard te werken. Voorkom ook directe blootstelling aan de warmte van de zon. Het is ook niet raadzaam uw Toshiba in een warme auto achter te laten. Als u deze punten in acht neemt kunt u lager van uw Toshiba Portege R500-10u Accu genieten.

  Vragen?

  Toshiba-Accu-Adapter.nl deelt graag haar kennis op het gebied van Toshiba accu-batterijen. De informatie op Toshiba-Accu-Adapter.nl is daarom met de grootse zorgvuldigheid samengesteld. Mocht u desondanks nog met vragen zitten over uw Toshiba Portege R500-10u Accu, neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers.

  FAQ