Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Toshiba specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Business to business - B2B - Zakelijk - dropshipping

  Aanmelden als reseller


Heeft u op regelmatige basis onderdelen nodig? Dan heten wij u van harte welkom als zakelijk klant. Lees hieronder wat wij voor u als reparateur, wederverkoper of groot zakelijk gebruiker kunnen betekenen.

Reparateurs

Bent u reparateur? Door de jaren heen weten wij precies wat u als reparateur nodig heeft om uw klanten met reparatieverzoeken tevreden te stellen. U wilt te allen tijde kunnen beschikken over het juiste onderdeel. Geen zorgen; wij hebben voor elk type laptop de juiste accu, oplader of autolader voorradig. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om hardlopende vervangingsonderdelen in grotere aantallen vooraf af te nemen. U kunt in dat geval op kwantum kortingen rekenen.

Dropshipping/ Resellers

Heeft u een webshop en zoekt u een leverancier voor laptop onderdelen? Wij kunnen u van a tot z begeleiden en ondersteunen. Denk hierbij aan een API koppeling met ons platform voor het automatisch inschieten van orders en bestellingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voorwaarden zakelijk account

Om in aanmerking te komen voor een zakelijk account bij Shoppio.nl dient u als bedrijf aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als u contact met ons opneemt, lichten wij graag het een en ander toe.

 Razendsnelle service

Shoppio.nl stelt hoge eisen aan klanttevredenheid. Voor u als zakelijke klant staat de continuïteit van uw bedrijfsvoering natuurlijk voorop. U kunt het geduld van uw klanten natuurlijk niet op de proef stellen wanneer u onverwacht met een defect product of verkeerde levering heeft te stellen. Onze consument-klanten maar ook zakelijke klanten kunnen daarom blind vertrouwen op ons no-nonsense retourbeleid. Denk hierbij aan gratis retournering/ omruiling bij een defect of verkeerde levering.

 Kopen op rekening

Onze niet-zakelijke klanten dienen altijd vooruit te betalen middels IDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of een van onze andere betaalmethoden. Als zakelijk klant heeft u als extra privilege de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 Uw eigen accountmanager

Als zakelijke klant is niets zo vervelend als indirecte interne communicatie van uw leverancier. Elke zakelijke klant krijgt van ons een eigen contactpersoon/ accountmanager toegewezen. Zo houden we de lijnen kort om bij vragen of problemen een persoonlijk contact met u te onderhouden.

 Offerte op maat

Wijkt het af te nemen aantal aan laptop onderdelen af van de doorsnee afname? Leg uw aanvraag bij ons neer en u ontvangt binnen 24u een offerte op maat.

  Aanmelden als reseller