Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Toshiba specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Toshiba Qosmio G20-159 Accu

10,8 - 11,1v | 4400 mAh

Op voorraad

€ 42,96
Op Toshiba-Accu-Adapter.nl kunt u goedkoop uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu bestellen, vandaag deze Toshiba Qosmio G20-159 Accu besteld, morgen in huis!

Vandaag besteld
morgen al bezorgd!

Alleen de allerbeste kwaliteit
voor de laagste prijs!

Verkeerde levering of defect?
Wij ruilen het dezelfde dag nog om

Veilig en vertrouwd
1 jaar volledige product garantie

Omschrijving

Extra informatie

Voltage Accu (V) 10,8 - 11,1v
Ampere Accu (mAh) 4400 mAh
Specificaties 10,8 - 11,1v | 4400 mAh
Partnummers PA3284U-1BAS
PA3284U-1BRS
PA3285U-1BAS
PA3285U-1BRS
PA3285U-2BAS
PA3285U-2BRS
PA3285U-3BRS
PABAS073
PABAS075

Bekijk alle specifcaties

Uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu snel leeg? Dan is vermoedelijk uw Toshiba accu/ batterij aan vervanging toe. Op Toshiba-Accu-Adapter.nl kunt u goedkope en kwalitatief hoogwaardige accu's voor elk Toshiba laptop bestellen. Wij geven bovendien 1 jaar garantie op deze Toshiba Qosmio G20-159 Accu.

De voordelen van Toshiba-Accu-Adapter.nl

 • Niet goed is geld terug
 • 1 jaar garantie
 • Vandaag besteld is morgen in huis
 • Veilig en hoge capaciteit voor een lange gebruiksduur

 • Belangrijke informatie over deze Toshiba Qosmio G20-159 Accu

  1. Waar moet ik naar kijken als ik mijn Toshiba Qosmio G20-159 Accu wil vervangen?

  Een Toshiba laptop is een kostbaar bezit. Op Toshiba-Accu-Adapter.nl bent u daarom op het juiste adres. Toshiba-Accu-Adapter.nl levert uitsluitend veilige Toshiba compatible accu-batterijen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Neem daarnaast onderstaande punten goed door voordat u tot de aanschaf van een Toshiba Qosmio G20-159 Accu overgaat.

  2. Welke Toshiba accu-batterij heb ik precies nodig?

  Kijk of het voltage (V) gehalte overeenkomt met uw huidige Toshiba accu. Kijk op de productpagina van deze accu en vergelijk deze voltage waarde met uw huidige accu. De voltage wordt met een V aangeduid op uw huidge Toshiba accu en dient gelijk te zijn. Ampere (mAh) mag afwijken en zegt niets over de pasvorm maar meer over de capaciteit van de accu. Hoger deze mAh waarde, hoe langer u kunt werken op een volgeladen Toshiba accu.

  3. Waar staan deze Toshiba Qosmio G20-159 Accu specificaties?

  U vindt de specificaties op uw huidige Toshiba accu-batterij.Vergelijk bovendien de modelnaam van deze productpagina met de modelnaam van uw Toshiba laptop. De modelnaam van uw Toshiba laptop kunt u ook terugvinden op de onderzijde (sticker) van uw Toshiba laptop. Maar u kunt ook op uw oude Toshiba accu-batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste Toshiba accu-batterij te vinden.

  4. Hoe kan ik mijn Toshiba Qosmio G20-159 Accu het beste gebruiken (opladen)?

  Toshiba-Accu-Adapter.nl levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accu-batterijen. Het voordeel van een Toshiba Lithium-ion accu-batterij is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Toshiba accu-batterijen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Toshiba laptop hoe vol deze is. Zodoende zal uw Toshiba laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu-batterij. Met deze Toshiba Qosmio G20-159 Accu loopt u dus nooit het risico om niet opgeslagen werk te verliezen.

  5. Hoe kan ik de levensduur van mijn Toshiba Qosmio G20-159 Accu vergroten?

  Gebruik een adapter-oplader van hoge kwaliteit
  Het is extreem belangrijk om een goede adapter-oplader te gebruiken voor uw Toshiba. Slechte aftermarket adapter-opladers kunnen de prestaties van uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu doen afnemen maar sterker nog: ernstige schade toebrengen aan uw Toshiba accu-batterij. Op Toshiba-Accu-Adapter.nl kunt u eenvoudig de bijbehorende Toshiba compatible adapter-oplader voor uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu meebestellen. Geef bovenaan bij opties aan dat u deze wilt meebestellen.

  Batterij percentage:
  Om de levensduur van deze compatible Toshiba Qosmio G20-159 Accu te verhogen is het aan te raden de Toshiba accu-batterij niet lang in een lage energiestand (20%) te laten. Een Toshiba accu-batterij kan het beste regelmatig gebruikt worden. Opladen afwisselen met leegladen (door de Toshiba te gebruiken zonder netstroom) is bevorderlijk voor de levensduur van uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu op lange termijn.

  6. Ik berg mijn Toshiba vaak voor langere tijd op zonder dat ik deze intensief gebruik. Wat kan ik in dat geval het beste doen met de accu-batterij?

  Mocht u uw Toshiba voor een langere aaneengesloten periode niet gebruiken dan is het verstandig uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu niet helemaal vol te laten op 100%. In dit geval kunt u het beste uw Toshiba accu-batterij voor ongeveer 50% vol laten.

  7. Slijt mijn Toshiba accu-batterij ook? Zo ja, kan ik dit tegengaan?

  Iedere Toshiba accu-batterij is aan slijtage onderhevig. Om de slijtage zoveel mogelijk te beperken kan het helpen om de temperatuur van uw Toshiba niet te hoog te laten oplopen. Een hoge bedrijfstemperatuur kan schadelijk zijn voor uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu en Toshiba laptop zelf. Een van de meest belangrijke oorzaken:

  Stoffige werkomgeving
  Zorg ervoor dat de Toshiba in een stofvrije omgeving gebruikt wordt. Probeer uw Toshiba laptop ook zoveel mogelijk schoon te houden. Met name bij de plaatsen waar de Toshiba zijn koeling krijgt.

  Vermijd hitte
  Laat de Toshiba bijvoorbeeld ook niet onnodig in de brandende zon staan of laat uw Toshiba laptop niet in een warme auto liggen.

  Overbelaste CPU
  Een hoge CPU waarde van uw Toshiba heeft nadelige gevolgen voor de temperatuur van uw Toshiba en daarmee dus ook de temperatuur van uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu. Blaast de ventilator van uw Toshiba bijvoorbeeld constant en bent u geen bijzondere taken aan het verrichten of zware programma's aan het draaien op uw Toshiba? Het kan goed zijn dat er een programma op de achtergrond zorgt voor een hoge CPU waarde zonder dat u dat door heeft. Gelukkig is dit makkelijk te controleren door het volgende te doen:
  1. Ga naar het taakbeheer op uw Toshiba laptop (met de sneltoetscombinatie CTRL+ALT+DEL). Klik vervolgens op Taakbeheer.
  2. U krijgt een overzicht van alle programma's die momenteel op uw Toshiba laptop draaien.
  3. Kijk naar de kolom CPU en zoek naar hoge CPU waarden van programma's die u momenteel niet gebruikt.
  4. Sluit deze programma's af en u zult zien dat uw Toshiba laptop en daarmee uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu het minder zwaar krijgt.
  Door bovenstaande punten door te nemen zorgt u ervoor dat de temperatuur van uw Toshiba en dus ook uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu niet onnodig hoog oploopt.

  Vragen

  Al deze informatie is door Toshiba-Accu-Adapter.nl met grote zorg samengesteld. Onze kennis en ervaring op het gebied van Toshiba accu-batterijen delen wij graag met u. Zodoende kunt u goedkoop en snel uw Toshiba Qosmio G20-159 Accu bestellen op Toshiba-Accu-Adapter.nl. Mocht u met aanvullende vragen blijven zitten over Toshiba accu-batterijen, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

  FAQ