Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Toshiba specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Toshiba Qosmio X500-q900s Accu

10,8 - 11,1v | 4400 mAh

Op voorraad

€ 42,96
Toshiba Qosmio X500-q900s Accu kapot en vervanging toe? Zoek niet verder, wij hebben de beste Toshiba Qosmio X500-q900s Accu voor de laagste prijs!

Vandaag besteld
morgen al bezorgd!

Alleen de allerbeste kwaliteit
voor de laagste prijs!

Verkeerde levering of defect?
Wij ruilen het dezelfde dag nog om

Veilig en vertrouwd
1 jaar volledige product garantie

Omschrijving

Extra informatie

Voltage Accu (V) 10,8 - 11,1v
Ampere Accu (mAh) 4400 mAh
Specificaties 10,8 - 11,1v | 4400 mAh
Partnummers PA3729U-1BAS
PA3729U-1BRS
PA3730U-1BAS
PA3730U-1BRS
PABAS207

Bekijk alle specifcaties

Goedkoop uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu bestellen doet u op Toshiba-Accu-Adapter.nl. Wij geven standaard 1 jaar garantie op uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu.

Veel gestelde vragen over deze Toshiba Qosmio X500-q900s Accu

1. Wat is belangrijk bij het vervangen van een Toshiba Qosmio X500-q900s Accu?

Een Toshiba laptop is een duur apparaat en u wilt daarom alleen de beste producten voor uw Toshiba laptop gebruiken. Op Toshiba-Accu-Adapter.nl bent u daarom op het juiste adres. Toshiba-Accu-Adapter.nl levert uitsluitend veilige accu-batterijen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Daarnaast adviseren wij u onderstaande punten goed door te nemen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een Toshiba Qosmio X500-q900s Accu.

2. Welke Toshiba accu-batterij heb ik precies nodig?

De allereerste check die u moet doen is het vergelijken van de voltage van de vervangende Toshiba Qosmio X500-q900s Accu met uw ‘oude’ Toshiba Qosmio X500-q900s Accu. De voltage dient overeen te komen met uw huidige Toshiba Qosmio X500-q900s Accu, amperage (mAh) mag afwijken en zegt niet over de pasvorm, maar de capaciteit. Hoe hoger het mAh gehalte hoe langer u op een volgeladen accu kunt werken.

3. Waar staan deze Toshiba accu-batterij specificaties?

U vindt de specificaties op uw huidige Toshiba accu-batterij. Daarnaast is het belangrijk dat het typenummer van uw Toshiba laptop overeenkomt met de naam: Toshiba Qosmio X500-q900s Accu. Dit typenummer/ deze naam kunt u terugvinden op de onderzijde van uw Toshiba laptop. Vaak staat er op de onderzijde van Toshiba laptop een sticker, hierop staat het typenummer/ modelnummer vermeld. Daarnaast raden wij aan altijd ook even op uw oude Toshiba accu-batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste accu-batterij te vinden.

4. Hoe kan ik mijn Toshiba Qosmio X500-q900s Accu het beste opladen?

Toshiba-Accu-Adapter.nl levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accu-batterijen. Het voordeel van een Toshiba Lithium-ion accu-batterij is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Toshiba accu-batterijen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Toshiba hoe vol deze is. Zodoende zal de Toshiba laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu-batterij.

5. Hoe lang gaat deze Toshiba Qosmio X500-q900s Accu mee?

Elke accu is aan slijtage onderhevig. De levensduur van Toshiba accu-batterijen verschilt per type. Maar gemiddeld gaan de accu-batterijen 2 tot 3 jaar mee.

6. Hoe kan ik de levensduur van mijn Toshiba Qosmio X500-q900s Accu vergroten?

Gebruik een adapter-oplader van hoge kwaliteit:
Het is extreem belangrijk om een goede adapter-oplader te gebruiken voor uw Toshiba laptop. Aftermarket adapter-opladers kunnen de prestaties van uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu doen afnemen maar sterker nog: ernstige schade toebrengen aan uw Toshiba accu-batterij. Op Toshiba-Accu-Adapter.nl kunt u eenvoudig de bijbehorende Toshiba adapter-oplader voor uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu meebestellen. Geef bovenaan bij opties aan dat u deze wilt meebestellen.

Batterij percentage:
Om de levensduur van deze Toshiba Qosmio X500-q900s Accu te verhogen is het aan te raden de Toshiba accu-batterij niet lang in een lage energiestand (20%) te laten. Een Toshiba accu-batterij kan het beste regelmatig gebruikt worden. Opladen afwisselen met leegladen (door de Toshiba te gebruiken zonder netstroom) is bevorderlijk voor de levensduur van uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu op lange termijn.

7. Ik berg mijn Toshiba laptop vaak voor langere tijd op zonder dat ik deze intensief gebruik. Wat kan ik in dat geval het beste doen met de accu-batterij?

Mocht u uw Toshiba laptop voor een langere aaneengesloten periode niet gebruiken dan is het verstandig uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accuniet helemaal vol te laten op 100%. In dit geval kunt u het beste uw Toshiba accu-batterij voor ongeveer 50% vol laten.

8. Slijt mijn Toshiba accu-batterij ook? Zo ja, kan ik dit tegengaan?

Iedere Toshiba accu-batterij is aan slijtage onderhevig. Om de slijtage zoveel mogelijk te beperken kan het helpen om de temperatuur van uw Toshiba laptop niet te hoog te laten oplopen. Een hoge bedrijfstemperatuur kan schadelijk zijn voor uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu en Toshiba laptop zelf. Een van de meest belangrijke oorzaken:

Stoffige werkomgeving
Zorg ervoor dat de Toshiba in een stofvrije omgeving gebruikt wordt. Probeer uw Toshiba laptop ook zoveel mogelijk schoon te houden. Met name bij de plaatsen waar de Toshiba laptop zijn koeling krijgt.

Vermijd hitte
Laat de Toshiba laptop bijvoorbeeld ook niet onnodig in de brandende zon staan of laat uw Toshiba laptop niet in een warme auto liggen.

Overbelaste CPU
Een hoge CPU waarde van uw Toshiba laptop heeft nadelige gevolgen voor de temperatuur van uw Toshiba laptop en daarmee dus ook de temperatuur van uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu. Blaast de ventilator van uw Toshiba laptop bijvoorbeeld constant en bent u geen bijzondere taken aan het verichten of zware programma's aan het draaien op uw Toshiba laptop? Het kan goed zijn dat er een programma op de achtergrond zorgt voor een hoge CPU waarde zonder dat u dat door heeft. Gelukkig is dit makkelijk te controleren door het volgende te doen:

1. Start Taakbeheer op. In Windows 8 start u taakbeheer net hetzelfde als in vorige versies van Windows: met de sneltoetscombinatie CTRL+ALT+DEL roept u een menu op, met daarin een link naar Taakbeheer. Als u in de Desktop-view van Windows 8, dan kunt u ook rechtsklikken op de taakbalk en in het rechtermuismenu op 'Task manager' klikken.
2. U krijgt een overzicht van alle programma's die momenteel op uw Toshiba laptop draaien.
3. Kijk naar de kolom CPU en zoek naar hoge CPU waarden van programma's die u momenteel niet gebruikt.
4. Sluit deze programma's af en u zult zien dat uw Toshiba laptop het minder zwaar krijgt.

Door bovenstaande punten door te nemen zorgt u ervoor dat de temperatuur van uw Toshiba laptop en dus ook uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu niet onnodig hoog oploopt.

Al deze informatie is door Toshiba-Accu-Adapter.nl met grote zorg samengesteld. Onze kennis en ervaring op het gebied van Toshiba accu-batterijen delen wij graag met u. Zodoende kunt u goedkoop en snel uw Toshiba Qosmio X500-q900s Accu bestellen op Toshiba-Accu-Adapter.nl.

Nog onduidelijkheden?

Neem gerust contact op met Toshiba-Accu-Adapter.nl wij helpen u graag verder.

FAQ