Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Toshiba specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Welke Toshiba laptop heb ik?

Het Japanse merk Toshiba heeft door de jaren heen naast laptop veel verschillende producten geproduceerd. Alleen voor wat betreft Toshiba laptops is het aantal modellen dusdanig uitgebreid dat het vinden van de juiste Toshiba Accu-batterij, Toshiba Adapter-Oplader of Toshiba Toetsenbord lastig kan zijn. Onze Toshiba laptop onderdelen zijn veelal gesorteerd op modelnaam. Op deze pagina zullen we daarom in een paar stappen uitleggen hoe u erachter komt welke Toshiba laptop u heeft.

Handige links

Welke Toshiba accu bestellen? Welke Toshiba adapter, oplader is geschikt voor mijn Toshiba laptop? Welk Toshiba Toetsenbord bestellen?  

 

Uw Toshiba laptop Naam vinden

Stap 1: Modelnaam Toshiba opzoeken.

Onderop uw Toshiba laptop vindt u een sticker. Op deze sticker treft u alle informatie die u nodig heeft. Draai daarom uw Toshiba laptop even om en zoek naar een witte sticker. Deze sticker kan er als volgt uitzien:
 welke Toshiba laptop heb ik? model, type, kijk onderop uw Toshiba laptop

Let op: het kan door gebruik komen dat de sticker is vervaagd en dat u de sticker niet meer goed kan lezen. Ook kan het zo zijn dat sommige Toshiba laptops de informatie niet op een witte sticker hebben staan maar op een andere wijze. Bovenaan op de sticker vindt u uw modelnaam. In het voorbeeld is dit: Toshiba Sattelite Pro. Kies in ons hoofdmenu: Zoek op Model > Toshiba modelnaam. Kies hier vervolgens Toshiba Sattelite Pro.

Stap 2: Type/ serienummer van uw Toshiba opzoeken.

Op dezelfde witte sticker vindt u tevens het typenummer/ serienummer. Na het kiezen van de modelnaam (stap 1), kunt u vervolgens verder filteren op typenummer/ serienummer in deze webshop. De te doorlopen stappen: Zoek op Model > Toshiba modelnaam (stap 1) > Type/ serienummer. In ons voorbeeld zou dit er als volgt uitzien: Toshiba Sattelite Pro > P300-266

Als u de Toshiba Modelnaam en het Toshiba Typenummer weet

Nu u de modelnaam en typenummer (stap 1 en 2) weet kunt u vrij eenvoudig en snel de juiste Toshiba adapter-oplader, Toshiba accu-batterij of Toshiba Toetsenbord bestellen.

Andere manieren

Wanneer u de sticker niet kunt vinden of uitlezen. Als u met bovenstaande stappen er nog niet achter bent welke Toshiba laptop u heeft zijn er nog een aantal andere manieren om achter de modelnaam van uw Toshiba laptop te komen.

Manier 1: Uw aankoopfactuur
Kijk even op uw originele aankoopfactuur als u hier nog over beschikt. Hier staat de modelnaam en het serienummer van uw Toshiba laptop op.

Manier 2: Kijk in de handleiding van uw Toshiba laptop

Op de voorzijde op achterzijde van dit boekje staat de modelnaam en typenummer van uw Toshiba laptop vermeld.

Neem contact met ons op

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de juiste Toshiba Accu, Toshiba adapter, Toshiba Toetsenbord of ander Toshiba laptop onderdeel.